Настани

Вести и настани

| Еднаквост и социјална правда | Настани

Жени хероини од секојдневието: Модна ревија која беше поразлична од сите досега одржани во Македонија – на која манекенки/модели беа жени-хероини од…


повеќе

- | Политички дијалог и активности со граѓанскиот сектор | Настани

Фестивалите се секогаш повод за прослава, и со првото издание на истражувачкиот филмски фестивал Скопје ние се обидовме да промовираме идеи, храброст…


повеќе

- Скопје | Образование и политики за младите | Настани

Националниот младински совет на Македонија (НМСМ), во соработка со Канцеларијата на Фондацијата Фридрих Еберт од Скопје (ФЕС) беше домаќин на…


повеќе

- - Крушево | Образование и политики за младите | Настани

Како и секоја година, ФЕС со гордост повторно беше дел од Меѓународната младинска конференција во Крушево.


повеќе

- Скопје | Еднаквост и социјална правда | Настани

Фондацијата Фридрих Еберт од Скопје беше домаќин на шестата национална конференција на сиромашните и социјално исклучени лица.


повеќе

- - Скопје | Регионални Програми | Настани

Оваа јавна дискусија беше втор дел од проектот наречен „Економскиот модел: кон политика на кохерентен раст во Југоисточна Европа" која е дел од…


повеќе

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Бул. 8-ми септември 2/2-5
(Зградата на Гранд Плаза), 
1000 Скопје, 
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org

назад на почеток