Настани

Вести и настани

05.12.2018 | Политички дијалог и активности со граѓанскиот сектор | Настани

Од 5-ти до 7-ми декември се одржа скопското "издание" на "Think Engaged: SEE Academia Dialogue Series", насловено како "Алтернативни демократски…


повеќе

05.12.2018 | Образование и политики за младите | Настани

На 29ти ноември 2018, во организација на Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје и Националниот Младински Совет на Македонија, се одржа работна…


повеќе

07.11.2018 | Регионални Програми | Настани

По враќањето во Скопје по две години, во главниот град на државата се одржа привремено издание на Форумот за граѓанско општество на 7-9 октомври 2018…


повеќе

02.11.2018 | Еднаквост и социјална правда | Настани

На 30ти Окомври, преку јавна дискусија на тема “Улогата на младите во синдикатите” беше презентирана Програмата, како и Акцискиот план за работа на…


повеќе

25.10.2018 | Одржливост и безбедност | Настани

Во текот на изминатиот викенд (18-21.10.2018) се одржа првиот “Камп за одржливост” во Македонија, во организација на Фондацијата Фридрих Еберт,…


повеќе

02.10.2018 | Политички дијалог и активности со граѓанскиот сектор | Настани

Фондацијата Фридрих Еберт - канцеларија Скопје, на 23-ти август 2018-та година потпиша Меморандум за соработка со Владата на Република Македонија.


повеќе

11.09.2018 | ЕУ Интеграција | Настани

Во рамки на официјалната посета на земјата од страна на Државниот министер за Европа на Германија, Михаел Рот, канцеларијата на Фондацијата Фридрих…


повеќе

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Бул. 8-ми септември 2/2-5
(Зградата на Гранд Плаза), 
1000 Скопје, 
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org

назад на почеток