Настани

Вести и настани

24.05.2022 | Одржливост и безбедност | Настани, News

Социо-еколошките политики и иновативни концепти за управување со отпад, производство на електрична енергија и храна на одржлив начин, транспорт со…


повеќе

26.04.2022 | Настани, News

Студенти од Меѓународни и интеркултурни студии при Филозофски факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, денеска одржаа симулација на седница на…


повеќе

01.04.2022 | Образование и политики за младите, Одржливост и безбедност | Настани, News

Во организација на Фондацијата „Фридрих Еберт“ Скопје и Универзитет „Гоце Делчев“ Штип на 29 март сe одржа симулација на „Енергетски самит“.


повеќе

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Бул. 8-ми септември 2/2-5
(Зградата на Гранд Плаза), 
1000 Скопје, 
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org

назад на почеток