10.06.2023

“Përforcimi i kapaciteteve të forumeve rinore partiake 2023”

Fondacioni Fridrih Ebert - Zyra Shkup, në bashkëpunim me Regional Youth Cooperation Office - RYCO dhe Konrad-Adenauer-Stiftung Shkup, organizuan këtë fundjavë në Ohër për të dytin vit radhazi trajnimin me temë "Përforcimi i kapaciteteve të forumeve rinore partiake 2023".

Pjesëmarrësit e rinj në këtë trajnim do të punojnë në tema që lidhen drejtpërdrejt me pjesëmarrjen e të rinjve në proceset sociale, si dhe në procesin e vendimmarrjes. Një mundësi e shkëlqyer për ta për t'u lidhur dhe bashkëpunuar me të rinjtë e tjerë në mënyrë që të përmirësojnë dhe avancojnë gjendjen e të rinjve në Maqedoninë e Veriut.

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org

Kthehu në fillim