Stafi & Kontaktet

Dr. Peter Hurrelbrink

Drejtor i Zyrës

email

Ivana Vuçkova

Koordinatori i Programit

email

Sanja Barlakovska

Menaxhere e Zyrës

email

Nita Starova

Koordinator i Programit dhe Menaxher i Financave

email

Valon Sadiki

Koordinatori i Programit

email

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org

Vendndodhja

Open Street Map

The protection of your data is important for us.
Click on "Activate" to allow us requesting Open Street Map servers to show map.

Activate

Kthehu në fillim