Për ne

Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) - Fondacioni për demokracinë sociale!

Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) - Fondacioni për demokracinë sociale!

Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) është fondacioni më i vjetër politik në Gjermani me një traditë të pasur në demokracinë sociale që daton nga themelimi i saj në vitin 1925. më shumë

FES-i në Maqedoni

FES-i në Maqedoni

Fondacioni Friedrich Ebert, në punën e tij udhëhiqet nga vlerat themelore të demokracisë sociale: liria, drejtësia, barazia dhe dialogu ndërkombëtar. më shumë

Programi i bursave

Programi i bursave

Promovimi i talentit rinor ka qenë një nga parimet themelore të FES-it. më shumë

Praktika

Praktika

Zyra e Shkupit e Fondacionit Friedrich Ebert rregullisht ofron punë praktike. më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org