Arsimi dhe politikat rinore

Arsimi është një nga gurthemelet e punës së Fondacionit Friedrich Ebert në Maqedoninë e Veriut. Aktivitetet tona përqendrohen në forumet edukative për politikat publike që ofrojnë sistemin më të përshtatshëm formal arsimor, duke ditur se programet profesionale ofrojnë përfitime të shumta për të rinjtë. Përmes reduktimit të hendekut të shkathtësive të tregut të punës dhe nxitjes së të menduarit kritik, arsimi sjell një ndryshim pozitiv në shoqëri dhe rrit zhvillimin e vendit.

Angazhimi shoqëror dhe politik i të rinjve është thelbësor për politikat e suksesshme të të rinjve. Puna jonë fokusohet në bashkimin e aktorëve të angazhuar në bazë të pjesëmarrjes së barabartë, ndërkohë që krijojnë platforma për ngritjen e çështjeve rinore si pjesë integrale e të gjitha fushave të shoqërisë maqedonase.

Lajmet e fundit dhe Ngjarjet

05.12.2018 | Arsimi dhe politikat rinore | News

Më 29 nëntor 2018, nën organizim të Fondacionit Fridrih Ebert, Zyra në Shkup dhe Këshilli Rinor Nacional i Maqedonisë, u mbajtë takim pune ku morrën…


më shumë

11.09.2018 | Arsimi dhe politikat rinore | News

Këtë vit është zhvilluar për herën e nëntë Akademia Politike për Demokraci Sociale në organizim të Fondacionit Fridrih Ebert, Progres Institutit për…


më shumë

10.09.2018 | Arsimi dhe politikat rinore | Ngjarje

Me 17 gusht, 2018 tek Përmendorja e Lirisë në Koçan për herë të parë u organizua Forum për të rinj ku njëkohësisht u hap edhe Festivali muzikor i…


më shumë

FES interaktive

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org

Kthehu në fillim