Qëndrueshmëri dhe siguri

Marrëdhëniet e mira fqinjësore dhe sundimi funksional i ligjit janë parakushtet për krijimin dhe mbajtjen e një sistemi demokratik. Përveç kësaj, një shoqëri ka nevojë për pjesëmarrje aktive dhe demokratike të të gjithë qytetarëve të saj dhe për dialog diplomatik nëpërmjet bashkëpunimit dypalësh.

Gjatë punës tonë në Maqedoninë e Veriut bashkojmë aktorë progresivë nga politika, shoqëria civile dhe mjedisi akademik për të bashkëpunuar dhe krijuar vizione të reja të përbashkëta dhe udhërrëfyes që ndikojnë në politikat kombëtare në rrugën drejt një mjedisi të sigurt.

Lajmet e fundit dhe Ngjarjet

24.05.2022 | Qëndrueshmëri dhe siguri | Ngjarje, News

Politikat socio-ekologjike dhe konceptet inovative për menaxhimin e mbeturinave, prodhimit të energjisë elektrike dhe ushqimit në mënyrë të…


më shumë

01.04.2022 | Qëndrueshmëri dhe siguri | Ngjarje, News

Në organizim të Fondacionit “Fridrih Ebert”Shkup dhe Univerzitetit “Goce Dellçev” Shtip me 29 Mars u mbajt simulim i “Samitit Energjetik”.


më shumë

17.03.2021 | Qëndrueshmëri dhe siguri | News, Ngjarje

Ashtu, afirmimi i fuqishëm i Republikës së Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në Bashkimin Evropian si dhe statusit ekzistues në anë të Marrëveshjes…


më shumë

FES interaktive

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org

Kthehu në fillim