Ngjarje

Lajmet dhe Ngjarjet

02.06.2021 | News, Ngjarje

PROJEKSION I FILMAVE DOKUMENTAR DHE PANEL DISKUTIME

Fondacioni i Fridrihe Ebert në partneritet me Makedoks, në 28 dhe 29 Maj organizuan dy projeksione të të filmave dokumentar të pasuar me diskutime,…


më shumë

01.06.2021 | News, Ngjarje

ONLINE KAMPANJË – AFROJE SINDIKATËN DERI TEK TË RINJTË

Fondacioni Friedrich Ebert në kuadër të veprimtarisë së vetë është i angazhuar fuqimisht për të respektuar të drejtat e punëtorëve dhe promovimin dhe…


më shumë

27.05.2021 | News, Ngjarje

Platforma e Sigurisë e SEJ: Intervistë me Ministren e Mbrojtjes të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Radmila Sekerinska

Në kuadër të projektit Platforma e Sigurisë e SEJ, Ministrja e Mbrojtjes së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Radmila Sekerinska dha një intervistë…


më shumë

17.03.2021 | Qëndrueshmëri dhe siguri | News, Ngjarje

Qëllimet dhe drejtimet strategjike të një vendi janë kyçe për arritjen e zhvillimit të qëndrueshëm.

Ashtu, afirmimi i fuqishëm i Republikës së Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në Bashkimin Evropian si dhe statusit ekzistues në anë të Marrëveshjes…


më shumë

18.02.2021 | News, Ngjarje

#DhjetëPikatKryesorePër Fotografinë e madhe: ekonomia maqedonase në afatin e mesëm dhe të gjatë

Që të lëvizim në drejtim të duhur, nevojitet një konsensus për atë se ku duam që të arrijmë. Pikat kryesore për Fotografinë e madhe gjenden në linkun.


më shumë

30.11.2020 | Barazia dhe drejtësia sociale | News, Ngjarje

Fotografia e madhe: Ekonomia maqedonase në afat të mesëm dhe të gjatë

Më 23 nëntor, Fondacioni “Fridrih Ebert” Zyra në Shkup, e promovoi Studimin shkencor “Fotografia e madhe: Ekonomia maqedonase në afat të mesëm dhe të…


më shumë

06.11.2020 | News, Ngjarje

Ceremonia e Çmimit për të Drejtat e Njeriut (online ngjarje)

Së bashku! Forcimi i të Drejtave të Njeriut dhe Multilateralizmit.

16 Nëntor 2020. Nga ora 16:00 - 17:30: Bisedë me Zoran Zaev. Lavdërim nga Heiko…


më shumë

02.11.2020 | News, Ngjarje

U MBAJT EDICIONI I KATËRT I FESTIVALIT TË FILMIT INVESTIGATIV – SHKUP

Festivali i Filmit Investigativ - Shkup i katërti me radhë u mbajt në periudhën nga 20 deri më 25 tetor, organizuar nga Platforma për Gazetari dhe…


më shumë

26.10.2020 | News, Ngjarje

PROMOVIM I ANALIZËS DHE DEBAT PËR “NDIKIMI I KOVID-19 MBI DEGËT QË PAGUHEN PAK DHE QË JANË ME PUNË INTENSIVE”

Fondacioni Friedrich Ebert Shkup në partneritet me shoqatën e qytetarëve “Gllasen Tekstilec” nga Shtipi realizoi Analizë me temë "Ndikimi i Kovid-19…


më shumë

14.09.2020 | Qëndrueshmëri dhe siguri | News, Ngjarje

Njihu me malin për zhvillim të qëndrueshëm lokal "Eja në Ponikvë, njihe rajonin!"

Komunitetet që zhvillimin e tyre e mbështesin në mbrojtjen dhe promovimin e burimeve natyrore janë komunitete që realizojnë përparim ekonomik që është…


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org

Kthehu në fillim