За нас

За ФЕС

За ФЕС

Фондацијата Фридрих Еберт (Friedrich-Ebert-Stiftung) – ФЕС е најстарата политичка фондација во Германија, со богата традиција во социјалдемократијата која датира уште од нејзиното основање во 1925 год. повеќе

ФЕС во Северна Македонија

ФЕС во Северна Македонија

Во својата работа, Фондацијата Фридрих Еберт се раководи според основните вредности на социјалната демократија: слобода, правда, солидарност и меѓународен дијалог. повеќе

Стипендии

Стипендии

Промовирање на млади таленти е еден од носечките принципи на ФЕС. повеќе

Практикантство

Практикантство

Канцеларијата на ФЕС во Скопје редовно нуди позиции за практиканти. повеќе

Нашиот тим и контакт

Нашиот тим и контакт

Да се запознаеш со нас. повеќе

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Бул. 8-ми септември 2/2-5
(Зградата на Гранд Плаза), 
1000 Скопје, 
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org